Kies een goed fietsenrek voor uw reis!

caravan accessoiresEen ideale manier om uw fiets op uw voertuig te vervoeren, is met behulp van de Fietsendrager Camper. Als u van plan bent om een dag op de weg te reizen, denk dan niet te veel na over het verplaatsen van uw fiets. Het wordt heel gemakkelijk om de fietsen op het dak of achterop de auto te houden zonder je zorgen te maken over de inbraak. Het kan worden gebruikt voor een auto, jeep en saloon.

Er zijn verschillende soorten apparatuur en de prijzen verschillen ook erg. Het varieert afhankelijk van het type montagepositie. Een op de achterklep gemonteerd rek is veel duurder dan een dakrek. Ze komen ook in verschillende materialen en merken. Stalen rek is een beetje duurder dan die van aluminium. Om het beste te kiezen, moet u eerst de auto controleren.

Elke Fietsendrager Camper kan niet in een auto worden gemonteerd, zoals op het dak gemonteerde rekken die een dakbeugel nodig hebben, dus zorg ervoor dat uw auto dakdragers heeft. Trekhaken zijn vereist voor op de trekhaak gemonteerde rekken. De handigste is een op de achterklep gemonteerd rek dat in de meeste auto’s kan worden geplaatst. Het zit op de achterklep en vastgebonden.

Typen fietsenrekken

Reservewiel gemonteerd: deze hebben een reservewiel nodig bij de achterdeur omdat deze is ontworpen voor SUV’s. Deze zijn zeer eenvoudig te installeren en gemaakt voor het tegelijkertijd dragen van twee fietsen.

  1. Op het dak gemonteerd

Het kan worden uitgerust met de dakbalken. Het geeft je ruimte voor maximaal 3 fietsen. Ze hebben verschillende functies en u kunt kopen op basis van uw behoefte.

  1. Achterdeur gemonteerd

De meest veelzijdige is zeer flexibel en past in een aantal verschillende auto’s. De capaciteit hangt af van de deur van het voertuig.

Je kunt de beste Fietsendrager Camper kopen via deze link http://www.camperencaravanonderdelen.nl/fietsdragers. Ze bieden de producten van verschillende merken en u kunt kopen volgens uw budget.

Leave a comment